Even Relaxen
Image default
Eten

3x de beste hotspots in Kaatsheuvel

Woon je in Kaatsheuvel of in de buurt van Kaatsheuvel? Dan moet je deze drie hotspots beslist gezien hebben. Ook als je voor een dag of lang weekend toerist in eigen land bent, is het leuk om deze drie plekken te bezoeken in Kaatsheuvel. Je hebt hierdoor namelijk gegarandeerd een leuke dag en het wordt een dag om nooit te vergeten!

Beleef een magische dag in de Efteling en laat je verwonderen

“Een wereld vol wonderen” is een slogan van De Efteling. Dit is tevens waar het park al sinds jaar en dag bij jong en oud om bekendstaat, want je waant je ook echt in een wereld vol wonderen. Het park opende in 1952 zijn deuren met het Sprookjesbos, met tien verschillende sprookjes die in het park tot leven kwamen. Later kwamen hier nog meer attracties bij, die ook kinderen van andere leeftijden aanspraken. Uiteindelijk is het park uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende attractieparken in de Benelux (en zelfs Europa) waar zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten van een magische wereld waar je de hele dag kunt vertoeven. Het park is het hele jaar door geopend, dus je kunt te allen tijde genieten van de bijzondere attracties die dit park te bieden heeft. Overigens is het ook leuk om na jouw bezoek aan de Efteling te dineren in Kaatsheuvel om je dag helemaal compleet te maken.

Uit eten bij Grand Café Du Nord

Ben je liefhebber van lekker eten en vind je het leuk om allerlei soorten gerechten uit te proberen? Ga dan eens langs bij restaurant Grand Café Du Nord in Kaatsheuvel. Hier kun je terecht voor allerlei soorten gerechten, variërend van hartige pasta’s tot heerlijke burgers en visgerechten. Het maakt niet uit waar je zin in hebt, bij Grand Café Du Nord kun je voor zowel lunch als diner terecht en om lekker te borrelen. Overigens is dit ook een aanrader na een dagje Efteling omdat het restaurant dicht in de buurt van de Efteling ligt.

Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen

Houd je van natuur en een rustige omgeving? Breng dan zeker ook eens een bezoekje aan Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Dit rustgevende park ligt op een steenworp afstand van het centrum van Kaatsheuvel en biedt afwisselende landschappen waar het fijn vertoeven is als je alleen of juist met je gezin eens lekker uit wilt waaien.

 

https://grandcafe-dunord.nl/