Een uitgebreid (kerst)diner is niet compleet zonder een lekker voorgerecht en wat past er beter bij een feestelijke gelegenheid dan een pasteitje? Pasteitjes zijn niet alleen een genot om te eten, maar ze geven ook een chique uitstraling aan je borrelplank. Met de pasteitjes van Jos Poell haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar ook een smakelijke neutrale basis voor gerechten, waardoor je eindeloos kunt variëren met vullingen. Of je nu gaat voor hartig, zoet, of iets daartussenin, de knapperige korst van Jos Poell’s pasteitjes maakt elk recept een feestje op zich! In dit artikel gaan we nader in op de pasteitjes met kippenragout en bospaddenstoelen: een heerlijk gerecht voor de kerstdagen of voor een feestje. Recept: Pasteitjes met kipragout en champignonsIngrediënten:
Bereidingswijze:
Verras je gasten en laat het feest maar beginnen!Dit pasteitje met romige kipragout is een gegarandeerd succes op elk feestje! Dankzij de veelzijdigheid van Jos Poell pasteitjes kun je altijd je eigen twist geven aan het recept. Laat het smullen beginnen! Kijk voor overige recepten op https://jos-poell.com/. |
https://jos-poell.com/ |