Even Relaxen
Image default
Eten

Hét restaurant in Kaatsheuvel

 

 

Kaatsheuvel. Waar denk jij dan aan? Voor veel mensen komt de Efteling als eerst naar boven. Maar wist je dat dit dorp ook een bruisend centrum heeft met veel lekkere eettentjes? Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Grand Café Du Nord, een van de lekkerste restaurants in Kaatsheuvel. 

Vijf redenen waarom je dit restaurant wilt bezoeken

We kunnen nog veel meer redenen opnoemen waarom je Grand Café Du Nord wilt bezoeken. Maar om het kort te houden, hebben we het samengevat en sommen we vijf redenen op.

Reden 1: heerlijk eten

Voor zowel de lunch en borrel als het diner, word je hartelijk ontvangen. Je hebt ruime keuze uit diverse gerechten voor een zachte prijs. Er zijn genoeg vegetarische gerechten, maar ook de vlees- en visliefhebber zit hier goed. Een aantal gerechten wordt gemaakt in de Spaanse houtskooloven: de Josper. Dit geeft echt een extra dimensie aan je smaakpapillen. Dat wil je dus proberen!

Reden 2: elke dag draait om jou

Als je gaat uit eten, dan ben je er ook echt even uit. Niks is dan zo teleurstellend als slechte service. Bij dit restaurant in Kaatsheuvel ervaar je dat gelukkig niet! Het enthousiaste team staat elke dag voor je klaar, want het draait nou eenmaal om jou. Niet alleen vandaag, maar morgen ook weer.

Reden 3: een warme sfeer

Bij dit restaurant in hartje Kaatsheuvel voelt het echt als thuiskomen. De warme sfeer is voel- én zichtbaar. Neem plaats in een van de gezellige ruimtes en geniet van een smakelijk samenzijn met vrienden, familie of collega’s.

Reden 4: dicht bij de Efteling

Een dagje Efteling? Dat hoef je niet af te sluiten met pannenkoeken in het park zelf! Met de auto ben je al binnen vijf minuten bij dit restaurant in Kaatsheuvel. Bovendien parkeer je er helemaal gratis. Lekker lang tafelen is dan toch nóg lekkerder?

Reden 5: een uitgebreide borrel- en wijnkaart

Ben je een wijnliefhebber? Reserveer je tafel dan vandaag nog, want bij Grand Café Du Nord hebben ze een uitgebreide wijnkaart. Ook liefhebbers van bier, cocktails en sterke dranken hebben hier een ruime keuze. Kortom, jouw buik wordt hier goed gevuld met al je lievelingsdingen.