Even Relaxen
Image default
Buitenshuis

Top 3 activiteiten voor een kinderfeestje

Het organiseren van een geslaagd kinderfeestje kan een hele uitdaging zijn. Eigenlijk is een kinderfeestje niet compleet zonder een klein beetje drama. Die drama ontstaat vaak door verveling. In deze blog geven we je 3 tips om die verveling tegen te gaan.

Speurtocht

Met een speurtocht ben je zeker dat er een paar uur verstrijken zonder dat er verveling aan te pas komt. Het uitzetten van zo’n heuse speurtocht kan wat werk zijn, maar dan heb je ook wat. Natuurlijk kun je de speurtocht helemaal zelf bedenken. Laat je ze zoeken naar een verstopte schat of maak je puzzels voor onderweg? Je zou ervoor kunnen kiezen om wat vrienden en familie in te schakelen en een paar posten op de route te maken met een spelopdracht. Sta je er alleen voor? Dan kan een fotospeurtocht een goede oplossing zijn. Maak de fotospeurtocht wel niet al te lang van tevoren zodat je ook zeker weet dat alle foto’s overeenkomen met de werkelijkheid. Is het slecht weer? Ga dan voor een speurtocht in huis. Tegenwoordig zijn er heel veel escaperoom pakketten voor thuis te bestellen. Ideaal voor de verjaardagen in de winter.

Orkestbanden karaoke

De meeste kinderen zijn dol op muziek, zingen en dansen. Daar kun je natuurlijk gebruik van maken door een karaoke te organiseren. Tegenwoordig kun je heel makkelijk zelf thuis een karaoke organiseren. Het enige wat je moet doen is een aantal orkestbanden karaoke bestellen en te zorgen voor een groot scherm om de tekst op te projecteren. De orkestbanden karaoke bevatten opnames van de begeleiding van de liedjes. Op deze manier kunnen alle kinderen met hun eigen stemgeluid de songtekst toevoegen aan de orkestbanden karaoke.

Spelletjes toernooi

Ouderwetse spelletjes vallen altijd in de smaak. De competitie kan wel zorgen voor een klein beetje drama dus zorg dat je wat troostprijzen achter de hand hebt. Touwtrekken, stoelendans, spijkerpoepen en koek happen. Al deze spelletjes zijn perfect voor een toernooi. Heb je meer ruimte? Speel dan buiten balspelletjes. Van een simpel potje voetbal tot overgooien, het teamgevoel zal bijdragen aan een perfecte verjaardag. Van al die inspanning krijgen ze natuurlijk wel honger. Een bezoekje aan de frituur aan het eind van de dag maakt het kinderfeestje helemaal compleet.

https://orkestbandjes.nl/