Even Relaxen
Image default
Auto

e-208 opent een nieuw tijdperk

De Peugeot e-208 opent een nieuw tijdperk in een al 50 jaar voortdurend succes van het merk PEUGEOT met de ontwikkeling van compacte auto’s. Het is het eerste model in deze successtory dat elektrisch rijden bereikbaar maakt voor een groot publiek. De e-208 past in een lange traditie die in 1972 startte met de Peugeot 104. Sindsdien zijn er van deze grondlegger en van de tien navolgende modelgeneraties maar liefst 25 miljoen exemplaren verkocht.

Een compact auto is niet zomaar een auto voor in de stad. Het is een model dat toegang biedt tot mobiliteit en tot een vorm van vrijheid. Veel van de 25 miljoen compacte en betaalbare modellen, die PEUGEOT de afgelopen halve eeuw heeft geproduceerd, waren voor verschillende generaties automobilisten de eerste auto.

Populaire Peugeot Modellen

Peugeot is populair. Er is een Peugeot voor iedereen. Van een compacte stadsauto tot een luxueuze sedan.

Ook in Private Lease is Peugeot ongekend populair. De drie populairste Peugeot Private Lease Modellen zijn op dit moment de 208, 308, 2008 en 3008. Hiervan zijn de 208 en 2008 ook leverbaar in een volledig elektrische versie.

308

Het nieuwe Peugeot-logo pronkt op de nieuwe Peugeot-modellen. Als eerste was de 308 aan de beurt. Hij is leverbaar als vijfdeurs hatchback en als station wagon (SW).  Hij gebruikt dezelfde technische basis als de onlangs gepresenteerde DS 4. Vanaf de lancering zijn er volop aantrekkelijke peugeot 308 private lease aanbiedingen. 

208

Er wordt steeds vaker gekozen voor Peugeot 208 Private Lease. Het is dan ook een prettige auto. Hij is sportief en uitgerust met een revolutionair dashboard. Ook als je aan de lange kant bent is er voldoende ruimte om te zitten.

2008

Peugeot 2008 Private Lease is een voordelige manier om in een nieuwe 2008 te rijden. De 2008 kenmerkt zich door zijn hoogwaardige afwerking. Zowel binnen als buiten. De 2008 is een uitstekende cross- over voor een aantrekkelijke leaseprijs.

3008

De Peugeot 3008 is een middelgrote crossover SUV. De huidige Peugeot 3008 is alweer vijf jaar oud, maar werd vorig jaar nog technologisch bijgepunt en gefacelift. Dat houdt hem jong. 

Net als alle SUV modellen de Peugeot 3008 Private Lease Auto razend populair. 

De Geschiedenis

De geschiedenis van Peugeot gaat meer dan 200 jaar terug in de tijd. In 1810 werd het familiebedrijf opgericht door Jean-Frédéric en Jean-Pierre Peugeot. 

In 1974 verwerft Peugeot 30% van de Citroën aandelen. Een volledige overname volgt een jaar later. Het nieuwe samengestelde bedrijf wordt de PSA Groep. In 2017 wordt ook Opel ingelijfd. In 2021 volgt een fusie met Fiat-Chrysler. Het fusiebedrijf krijgt de nieuwe naam Stellantis. Het is nu het vierde autoconcern ter wereld na Volkswagen, Toyota en Renault-Nissan. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam.

Succes van Peugeot

Een groot deel van het succes is terug te leiden naar de in 1983 gelanceerde 205. Deze compacte hatchback heeft de basis gelegd voor een hele reeks succesvolle compacte modellen. Zo zijn de Peugeot 108 en 208 nog steeds de beste verkopende modellen van Peugeot in Nederland.

Het huidige modellen aanbod is breed. Van compacte kleine auto’s tot bestelwagens. Door het brede aanbod is er voor elke automobilist wel een passende Peugeot. Verkooptoppers zijn de stadsauto 108, de compacte 208, de middenklasser 308 en de cross-overs 2008 en 3008.

Succes Sportieve Uitvoeringen

Een deel van het succes van Peugeot is ook toe te schrijven aan de actieve rol die Peugeot heeft gespeeld in de rallysport en de daaruit voortvloeiende GTI-uitvoeringen. Deze GTI- uitvoeringen versterkten het sportieve imago van het hele Peugeot aanbod.

 

Peugeot introduceert nu een nieuw PSE-label voor sportieve uitvoeringen. PSE staat voor Peugeot Sport Engineered. Het label vervangt het beroemde GTI-label van Peugeot. Met het PSE-label begint Peugeot Sport aan een nieuw hoofdstuk qua sportieve uitvoeringen.

Private Lease

Peugeot modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Peugeot Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Elektrische Auto

Elektrisch rijden voor consumenten wordt steeds interessanter. Niet alleen is het aanbod gegroeid, het aantal oplaadpunten is groot en elektrisch rijden wordt bijvoorbeeld door de overheid ook aantrekkelijk gemaakt.

Een elektrische auto rijden wordt nu ook aantrekkelijker gemaakt voor consument. De overheid heeft subsidie vrijgemaakt om je als consument bij het aanschaffen van zo’n elektrische auto financieel te helpen.

Deze subsidie is zowel beschikbaar voor een Private Lease Elektrische Auto als voor het kopen van een elektrische auto.