Even Relaxen
Image default
Anders

Ga voor een gezellig een dagje uit bij Pitch en Putt Strandhorst

Naar een gezellige locatie voor een geslaagd dagje uit hoeft u vanaf nu niet verder meer te zoeken. Brengt u binnenkort een keer met een gezelschap een bezoek aan Pitch en Putt Strand Horst? Voor zowel jong als oud is er bij deze locatie gelukkig meer dan genoeg te beleven en de gunstige ligging in het land zorgt ook nog eens voor een uitstekende bereikbaarheid met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Redenen genoeg dus om binnenkort gezellig een keer langs te komen.

 

Pitch en Putt Strand Horst: De perfecte uitvalsbasis voor een dagje weg! 

Pitch en Putt Strand Horst is de perfecte uitvalsbasis voor een dagje weg met de familie, met vrienden of met collega’s. U heeft namelijk de keuze uit verschillende soorten arrangementen. Hier kan zelfs eten en drinken bij inbegrepen zijn. U zorgt er hierdoor altijd voor dat iedereen van alle gemakken is voorzien en dat u niet meer voor onverwachtse kosten komt te staan. En dat is natuurlijk wel zo goed om te weten als u met een grote groep erop uit trekt, toch?

 

Open van dinsdag tot en met zondag

Voor grote gezelschappen en kleine gezelschappen is dit dus de ideale locatie voor een geslaagd dagje uit. Op welke dag komt u het liefste een keer langs met uw gezelschap? Pitch en Putt Strand Horst is van dinsdag tot en met zondag geopend. Voor meer informatie over een van de arrangementen waar u uit kunt kiezen, staat het team van dit bedrijf graag voor u klaar. U neemt contact op door even te bellen of door een e-mail te sturen. Online kunt u ook alvast het door u gewenste arrangement boeken en heeft u de mogelijkheden om een borrel, diner of lunch te boeken.