Even Relaxen
Image default
Anders

Relaxen onder genot van formule 1

De Formule 1 2021 races zijn in volle gang. En natuurlijk mogen de Grand Prix niet ontbreken zonder kampioen Max Verstappen die onder de Nederlandse vlag rijdt…en jouw aanmoedigingsvlag natuurlijk!

Laat het aan de support niet liggen en haal je Nederlandse vlag tevoorschijn! Moedig coureur Max Verstappen aan in volle glorie! Bij de Veluwse Vlaggenindustrie bestel jij snel een eenvoudig je eigen Nederlandse vlag. Zo val jij op en je aanmoediging voor Nederland en Max. En daar is de Nederlandse vlag niet alleen goed voor. Deze is natuurlijk ook altijd handig om te hebben als je iets te vieren hebt of om uit te hangen tijdens Koningsdag, als je je diploma hebt gehaald of bijvoorbeeld op 5 mei. De vlag uithangen doen we sinds de coronacrisis vaker dan voorheen. Echte Hollandse Glorie en een goed middel om gemeenschapszin te kweken. En ook bij het applaus voor de zorg, en via social media wordt de Nederlandse vlag vaker getoond. Als je je bestelling plaats voor 15:00 uur, heb je ‘m al binnen drie werkdagen in huis. Wacht dus niet langer.

Formule 1 vlag

Ben je een echte Formule 1 fan of wil je echt uitsluitend voor de Formule 1 vlag gaan? Ook dan ben je op de juste plaats bij de Veluwse Vlaggenindustie. Je kunt hier net zo makkelijk je Formule 1 vlag online bestellen. De F1 aanmoedingsvlag oftewel de keep-pushing-vlag die je hier kunt bestellen is echt waanzinnig mooi! Zelfs mensen die geen fan zijn van de Formule 1, houden van deze vlag! Een echte collectors item en ook heel leuk om cadeau te geven. In plaats van rood-wit-blauw heeft het witte gedeelte plaats gemaakt voor de zwart-witte blokjes van de F1 en daarover prijkt in oranje cijfers nummer 33, het nummer van Max Verstappen. Laat ‘m wapperen en bestel snel!