Even Relaxen
Image default
Varen

Veel gestelde vragen over sloep verhuur

Wil je op de prachtige rondvaarten Amsterdam in een sloep voor jezelf en je team? Dat kan en mag zeker! Alhoewel dit heel uitnodigend klinkt, zijn er zeker punten die je in acht wilt nemen om de rondvaarten op een prettige manier te beleven. Denk maar aan de verschillende vragen waarop jij als toekomstige sloephuurder een antwoord wilt.

Om er enkele op te noemen: Welke type sloep huren Amsterdam? Bij welk verhuurbedrijf moet je terecht? Wat zijn de vereisten? En denk niet dat je de enige klant bent met zulke vragen. De organisatie Floating Amsterdam, die bekend staat om hun geweldige service tijdens de privérondvaarten Amsterdam, heeft genoeg ervaring met klanten die dezelfde informatie inwinnen over hun sloep verhuur. Hieronder volgen enkele van de meest gestelde vragen over een sloep huren Amsterdam voor een geweldige rondvaart.

Wat zijn de prijzen?

Als klant is het raadzaam om contact op te nemen met het verhuurbedrijf voor een duidelijk en bevredigend antwoord over de precieze huurprijzen. Wat wel vast is, is dat de prijs van sloep huren Amsterdam beïnvloed kan worden door twee dingen, namelijk: het gekozen type rondvaart en de datum en tijd.

Het gekozen type rondvaarten Amsterdam

Floating Amsterdam levert met zijn rondvaarten Amsterdam een geweldige bijdrage aan evenementen zoals het Amsterdam Light Festival, Koningsdag, Moeder- en Vaderdag, Gay pride Amsterdam, et cetera. Behalve deze festiviteiten kun je ook een sloep huren in Amsterdam om je eigen feestje te bouwen! Voor zij die zich wat meer luxe kunnen veroorloven, bestaat de mogelijkheid dat je de sloep kan inrichten naar jouw eigen smaak.

Datum en tijd

De datum en tijd wordt bepaald door het soort rondvaart. Een ticket kopen voor bijvoorbeeld het Amsterdam Light Festival, gebeurt in de festivalperiode en is het best te beleven in de nacht. De prijs hiervan verschilt dus met een dag rondvaart door de grachten van Amsterdam. Zo wijkt deze prijs ook weer af van een sloep huren. 

Wat gebeurt er bij onweer?

Stel je voor dat je alles al klaar hebt gezet voor de rondvaart en je merkt opeens een onprettige weersverandering. Je zou misschien denken aan afzeggen, maar tegelijkertijd wil je ook rekening moeten houden met bijvoorbeeld de reserveringsvoorwaarden. Dit kan eenieder natuurlijk overkomen, maar met de elektrische sloepen van Floating Amsterdam is onweer iets waar je je gelukkig geen zorgen over hoeft te maken. De rondvaartboten zijn voorzien van een afgedekte cabriokap, dus zet je zorgen opzij want je uitje mag gewoon door!

Mag de sloep versierd worden?

Een sloep huren betekent dat je de boot tegen betaling tijdelijk in gebruik neemt. Dit gebeurt met een schipper van de organisatie aan boord hebt. De meesten huren volgens Floating Amsterdam een sloep omdat ze iets te vieren hebben. Dit idee lijkt logisch, aangezien de boten een vermogen hebben van 25 personen. In zulke gevallen mag de sloep tijdens deze rondvaarten Amsterdam natuurlijk ook versierd worden, zolang deze niet wordt beschadigd. Daarom wordt er  geadviseerd om geen geplakt of gespijkerde versiering te gebruiken, maar het type  dat snel aangebracht en opgeruimd kan worden.

Hoe te reserveren?

Ga voor reserveringen op de contactsite van Floating Amsterdam. Daar kun je hen gerust een bericht sturen door een eenvoudig contactformulier in te vullen.

https://www.floating-amsterdam.nl/sloep-huren-amsterdam/