Even Relaxen
Image default
Feesten

Een Turkse waterpijp roken

Wanneer we het hebben over de Oduman waterpijp dan hebben we het over een Turkse waterpijp. De producent, Oduman, is namelijk Turks. De Oduman waterpijpen hebben een prachtig design wat voor een groot gedeelte uit glas bestaat. De waterpijpen zijn bovendien van topkwaliteit. Dit merk is dan ook sinds 2014 zeer bekend om zijn kunsten als het gaat om een grote vaas in een mooie vorm zonder een tussenschacht. Je hebt meerdere modellen van de Oduman waterpijp. De enige uitzondering waarbij er wel een tussenschacht is, is het model Oduman Gusto. Dit model is één van de uitblinkers van dit merk.

 

Voordelen

Als je kiest voor een Turkse waterpijp van dit merk dan brengt dat een aantal voordelen met zich mee. Je krijgt er altijd een siliconen slang bij die je kunt doorspoelen. Hierdoor blijft de smaak niet in de slang van de waterpijp zitten. Daarnaast is de vaas van deze waterpijpen meestal met de hand geblazen. De waterpijpen zijn hierdoor allemaal uniek want je kunt zo nooit twee keer precies dezelfde vaas krijgen. Als we het dan vervolgens hebben over de shisha’s dan hebben deze vaak een grote vaas ten opzichte van de volledige shisha. Je kunt dit decoreren door fruit of kleurstof toe te voegen aan het water. Ook deze zijn gemakkelijk schoon te maken. Alles is namelijk makkelijk uit elkaar te halen. Er is eigenlijk maar een nadeel. Wanneer je een waterpijp van deze producent koopt dan krijg je er geen tabakskop bijgeleverd. Je kunt deze wel zelf bijbestellen.

 

Verschillende shisha’s

De Oduman waterpijpen bestaan dus onder meer uit een grote vaas in tegenstelling tot andere merken. Daarop zijn er bij dit merk verschillende varianten te krijgen. Je kunt kiezen voor een matte vaas of een volledig doorzichtige vaas. Wanneer je gaat roken uit de shisha dan typeert dat vaak de sfeer die je wil creëren. Je kunt dit doen door verschillende vloeistoffen toe te voegen of bijvoorbeeld iets van fruit. Je kunt tegenwoordig ook gebruik maken van een ledlamp. Ook met een ledlamp creëer je namelijk sfeer. Modellen die je kunt kiezen zijn bijvoorbeeld de N2, de N4 of de Aladin.