Even Relaxen
Image default
Anders

Voordelen van natuurlijke shampoos voor krullend haar

Alle haartexturen hebben er baat bij om conventionele cosmetica in te ruilen voor natuurlijke. Voor krullend haar is dit effect nog beter! Dit komt omdat kruldraden gevoeliger zijn voor sterke shampoos met siliconen, en extra voeding nodig hebben.

De natuurlijke shampoos zijn allemaal vrij van dit ingrediënt, terwijl de conditioners rijk zijn aan plantaardige oliën en boters.

Bekijk de voordelen van natuurlijke shampoos voor krullend haar!

Natural Shampoo is ideaal voor normaal tot droog haar. Producten die essentiële lavendelolie gebruiken, hebben een kalmerende werking en verminderen het pluizen.

De natuurlijke shampoo voor krullen is ontwikkeld om kroeshaar onder controle te houden en de draden te hydrateren. Het bevat actieve antivervuilingsstoffen, antioxidanten en werkt op het haar en de hoofdhuid tegen fotodegradatie. Het verbetert het doorkammen, verhoogt de sterkte van het haar en geeft glans.

Volledige reiniging

De natuurlijke shampoo reinigt zonder sulfaten en zout om volume te controleren en kroes te voorkomen. Het zorgt voor gecontroleerd volume, houdt de hydratatie lang in stand en geeft krullen vorm, stevigheid en weerstand.

Ontwikkeld om de natuurlijke vormen van het kapsel te behouden, de glans te versterken en het haar te beschermen, is dit product uitstekend geschikt voor wie een meer natuurlijke levensstijl wenst aan te nemen.

Uit de natuur gewonnen elementen bieden bescherming aan het haar

Door alleen natuurlijke producten te gebruiken, brengt biologische shampoo grote voordelen voor het haar en de hoofdhuid.

Het heeft antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen, versterkt het haar en houdt de hoofdhuid gezond. De natuurlijke shampoo, rijk aan vitamine C en minerale zouten, zorgt voor stevigheid en verzegelt de haarstrengen.

Naast het verbeteren van blond haar, gaat natuurlijke shampoo haaruitval tegen en voorkomt het vroegtijdig wit haar.

Voorrang geven aan natuurlijke cosmetica is een belangrijke stap in de zoektocht naar een gezonde en duurzame levensstijl. Gewoonten, attitudes en bewuste keuzes komen de hele planeet ten goede.