Even Relaxen
Image default
Reizen

6 geweldige dingen om te doen in Vila Nova De Gaia

Portugal is het land waar je veel kunt verkennen en hoewel er veel opties zijn, kan het moeilijk zijn om sommige ervan te selecteren om een ​​deel van je reis te maken. Als je Vila Nova De Gaia bezoekt, dan maken we het je gemakkelijker.

Hier kun je een auto huren om het reizen makkelijker en goedkoop te houden. Hiervoor moet je het vereiste rijbewijs hebben zodat je niet in de problemen komt.

Hoewel sommige licenties hier werken, moeten sommige toeristen de internationale licentie krijgen om hier met de huurauto’s te mogen rijden, lees meer bij Auto Portugal. Zorg er dus voor dat je een goedkope auto kunt huren.

De beste 6 dingen om te doen in Vila Nova De Gaia die je niet mag missen

Dit zijn de 6 beste dingen om hier te doen:

Reis over rivier de Douro

Met veel boten die altijd klaar staan ​​om u mee te nemen, is dit een deel waar u geen assistentie kunt krijgen van de autoverhuurbedrijven. Deze services kunnen echter altijd nuttig zijn om hier te komen. Tijdens de rit passeer je 6 verschillende bruggen en veel bezienswaardigheden, dus deze riviertocht kan veel verkenning zijn.

De Capela do Senhor da Pedra . verkennen

Het is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een geweldige achtergrond voor al je Instagram foto’s. De plaats is een 17e-eeuwse barokke kapel die tegenover de oceaan ligt, dus deze plek is in elk seizoen een geweldige plek om te bezoeken

Genieten van de schilderachtige schoonheid van Praia da Granja

Het is het meest zuidelijke strand van de plaats en het is ook het mooiste. De landschappelijke schoonheid van deze plek komt van de huisjes en gebouwen naast het strand. Het kan een leuke picknickbestemming zijn voor je reis.

Een bezoek aan de haven

Het is de plek die jarenlang het belangrijkste vervoermiddel was voor Vila Nova De Gaia. De belangrijkste attractie hier is echter de wijn van deze plek die hier in de eikenhouten vaten wordt gerijpt. Het is de plaats waar het proces van het rijpen van wijn in 1950 begon en het proces is nog steeds vergelijkbaar.

Een bezoek aan Mosterio da Serra do Pilar

Het gebouw stamt uit de 16e eeuw en maakt deel uit van het Werelderfgoed. Het is een van de belangrijkste bezienswaardigheden in heel Portugal. Hoewel de plaats zelf geweldige uitzichten heeft, kun je vanaf de locatie een aantal fantastische bezienswaardigheden van de nabijgelegen plaatsen in Portugal en de rivieren krijgen.

Teleferico de Gaia

Hoewel het niet zo historisch is als het pas in 2011 werd geopend, kan het je helpen om binnen enkele minuten veel te ontdekken en te zien. Een rit van meer dan een halve kilometer kan een geweldige ervaring opleveren. 50 meter boven de pakhuizen kun je fantastische foto’s maken van Vila Nova De Gaia.

Conclusie

Vila Nova De Gaia is een plaats die veel te bieden heeft, en je kan alleen de beste ervaring krijgen als je autoverhuurbedrijven vergelijkt voor hun beste diensten. Met behulp van de juiste autoverhuurvergelijking kan je de beste reis plannen met je familie om een ​​geweldige ervaring te hebben.