Even Relaxen
Image default
Audio

De perfecte geluidscabine voor thuisopnames

Wil je graag thuis een eigen stiltezone, net zoals in de coupés van de NS? Of wil je juist een eigen ruimte die jouw geluid isoleert voor anderen, bijvoorbeeld omdat je een enthousiast muzikant bent? Met een eigen geluidscabine kun je beide kanten op. Lees hier meer over de voordelen van een geluidscabine voor thuisopnames.

Perfectioneer je omgeving voor het beste geluid

Een goede muzikant kan tegenwoordig niet zonder een geluidscabine. Deze isoleert het geluid dat jij produceert. Hierdoor kun jij zo hard jammen als je wilt, en tegelijkertijd stoor je hier niemand in je omgeving mee. Daarnaast zorgt een geluidscabine er ook voor dat je maximaal van je eigen ‘sound’ kunt genieten. Daarmee willen we niet zeggen dat je alleen maar naar het geluid van je eigen stem wilt luisteren. Integendeel zelfs! Je staat juist ook open voor andere muzikale geluiden, alleen helpt een geluidscabine je om jouw eigen geluid te perfectioneren. Ideaal dus, als je als muzikant aan de weg timmert!

Kies een basic, PRO of excellent geluidsstudio

Een basic geluidsstudio van Esmono Sound doet wat het belooft. Het zorgt ervoor dat geluid tot maximaal 35 decibel gedempt wordt. Ook kan deze studio op maat gemaakt worden, waardoor jouw geluidsstudio altijd op een plek in jouw huis past. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een PRO of Excellent geluidsstudio. De PRO dempt tot 40 decibel door de dikkere wanden van de cabine. De Excellent dempt tot 45 decibel en heeft de dikste wanden (circa 10 centimeter dik).

Geef een gebruikte geluidsstudio een tweede leven

Esmono Sound is expert in maatwerk geluidscabines voor privégebruik. Je kunt bij hen ook een tweedehands geluidscabine aanschaffen. Deze cabines doen kwalitatief niet onder voor nieuwe cabines omdat ze altijd gekeurd worden voor verkoop. Moet een onderdeel vervangen worden, dan wordt dit vanuit Esmono vooraf geregeld. Hierdoor ben je dus verzekerd van een kwaliteitsproduct voor een vriendelijke prijs.

Thuisopnames maken wordt een makkie met geluidscabines op maat

Wil je jouw eigen sound opnemen om te checken hoe dit ‘in het echt’ klinkt?  De geluidscabines van Esmono Sound dempen geluid van buitenaf, dus je hebt geen ruis van buiten in jouw opnames. Bovendien klinkt je geluid ook zuiverder in een afgesloten omgeving. Heb je eenmaal je geluidscabine geïnstalleerd, dan heb je hier dus nog vele jaren profijt van.  

 

https://esmono.nl/